Rediger Utvikling av non-stick kokekar

Non-stick kokekar opplever en økende utvikling ettersom folk gradvis er klar over hvordan produktet bidrar til å redusere deres overdrevne oljeforbruk og dets evne til å fremskynde tilberedningsprosessen.Dens enkle rengjøring, ripebestandige og jevne varmefordeling øker etterspørselen.Den økende produksjonen av induksjonsvennlige produkter med flere attraktive egenskaper fungerer som en mulighet for markedsveksten.For eksempel kommer Nirlon med induksjonsvennlig, nyskapende non-stick keramisk kokekarsett, som er varme- og flekkbestandig og har et ekstra beskyttende lag.

Mat- og drikkeproduktene som opplever et økende forbruk over hele verden har en avgjørende innvirkning på den økende etterspørselen etter kokekar som ikke kleber.Den økende veksten av cateringvirksomhet i forskjellige land rundt om i verden vil sannsynligvis øke markedsveksten.For eksempel, ifølge Department for Environment Food & Rural Affairs data utgitt.november 2020, proklamerer at cateringvirksomheten i Storbritannia i 2018 er evaluert til å være verdt 48,13 milliarder USD.

Ikke desto mindre virker mangel på motstand mot høye temperaturer som fører til nedsmelting av non-stick belegg i de fleste produkter som en hemmende faktor for markedsveksten.

NØKKELSPILLERE DEKKET:

Markedet for non-stick kokekar er segmentert etter materialtype, sluttbruk, distribusjonskanal og geografi.

På grunnlag av materialtype er markedet fragmentert i teflonbelagt, anodisert aluminiumsbelagt, keramisk belegg, emaljert jernbelagt og andre. og dens utmerkede elektrisk ledende egenskap gjør den mer ønskelig.

Basert på sluttbruk er markedet delt inn i boliger og kommersielle.Bolig anslås å være det største markedet på grunn av et stort antall husholdninger som i økende grad foretrekker non-stick kokekar fremfor vanlige kokekar på grunn av å eie en rekke attraktive funksjoner som bidrar til å forenkle matlagingsprosessen.

Etter salgskanal er markedet delt inn i supermarked/hypermarked og e-handelsbutikker.Supermarked/hypermarked forventes å være det ledende segmentet på grunn av tilgjengeligheten av flere merker på ett sted, noe som bidrar til å tiltrekke seg flere forbrukere ettersom de ofte ønsker å sammenligne kvaliteten og prisen på flere produkter.


Innleggstid: 31. august 2022